Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hvordan hakker man løg?

At hakke løg er en af de klassiske disipliner på kokkeskole. Det er ofte opgaver som folk frygter, da det kan resultere i en strid strøm af tåre og snot fra næsen.

 

Men hvis du skal hakke løg uden at græde samt få en ensartet reultat, så er der nogle ting du skal overveje.

 

For det første så skal du have en god kniv til opgaven. Om du vælger at bruge den store kokkekniv eller en mindre grønsagskniv er op til dig. Det vigtigste med kniven, er at den er skarp. Hvis du vælger at bruge en sløv kniv, så vil du opleve at den mere "river" løgene fremfor skære dem. Med en sløv kniv vil du også opleve, at du vil få flere tåre, da safterne i større grad vil forlade løgene.

 

Når du skal til at hakke løget så kan du med fordel bruge en løgholder. Ved at bruge en løgholder vil du få et ensartet resultat samt undgå at du skal til at hakke løgene på kryds og tværs efter første hakning.

 

Se vores video om hvor let opgaven er med en løgholder. Løgholderen kan selvfølgelig også bruges til andre grønsager såsom kartofler, rødbeder og andre rodfrugter.

Løgholderen er også fremragende til hvis du skal have hjælp af dine børn i køkkenet, du den beskytter deres fingre.

Se vores udvalg af løgholdere.