Blue/Extra-Rare Stegeskårp på alle sider, 1 minut på hver side Sørg for, at alle sider er forseglet 100% Rød midte. Internt temperatur på bøffen: 10-29 ° C Kødet bør føles svampeagtig uden modstand. |
||||
Rare Stegeskårpe på alle sider, 2 1/2 minutter på hver side 75% Rød midte Kødets Internt Temperatur: 30-51° C Bøffen bør føles blød og svampet med let modstand når man trykker på den. |
||||
Medium Rare Stegeskårpe på begge sider, 3- 4 minutter på hver side 50% Rød midte på steaken Internt temp: 57-63 ° C Bøffen bør føles temmelig blød, temmelig svampet og lidt fjedrende når man trykker på den. |
||||
Medium Stegeskårpe på begge sider, 4 minutter på hver side 25% Red Center Internt temp: 63-68 ° C Bør føles temmelig fast og fjedrende |
||||
Medium well Stegeskårpe på begge sider, 5 minutter på hver side Let antydning af lyserød i midten af kødet Internt temp: 72-77 ° C Bør føle sig fast med en let fjeder når man trykker på kødet. |
||||
well-done 6 minutter på hver side 100% gennemstegt overalt Internt temp: 77 ° C + Bør føle sig meget fast og giver modstand når man trykker på bøffen. |
||||
Generelle råd når man steger sin bøf.
|
||||
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.